Kondomer er beskyttende

De fleste unge synes, at deres forældre er irriterende fordi de på et eller andet tidspunkt i teenagelivet begynder at snakke om bierne og blomsterne. Mange forældre vælger at give deres barn kondomer, for at være på den sikre side. Kondomer til lave priser/coolkondom findes i forskellige farver og på hjemmesiden kan man finde ud af, hvilken størrelse kondom, man skal have. Hvis du gerne vil læse noget mere om gratis kondomer online, så vedlæg denne hjemmeside et besøg.

 happy-857463_960_720Derfor skal du bruge kondom:

Kondomer sikrer dig næsten 100% beskyttelse, hvilket betyder, at du i de langt fleste tilfælde ikke bliver gravid under samleje. Der er dog en meget lille procentdel som er risikabel, og derfor er det en god ide, at man ligeledes beskytter sig med p-piller eller spiral, for at være dækket helt ind. Der er ikke nogle grunde til ikke at bruge kondom. Kondomer er ikke særlige dyre, hvilket gør, at alle har råd til at købe dem. Hvis du er i tvivl om hvordan kondomer fungerer, så tvivl ikke med at spørge din læge, venner eller forældre til råds. Det er helt naturligt og en ting, som de fleste mennesker bruger.

 

Mange fordele ved kondomer:

Der findes mange fordele ved at bruge kondomer. Man undgår bl.a. at blive smittet med sexsygdomme og at blive uønsket gravid. Derudover kan man nyde samlejet med den man elsker uden bekymring, idet sikkerhedsprocenten er så stor. Ligeledes kan man afprøve forskellige kondomer for at finde den slags, der bedst passer til jer. Der er mange som synes, at det er sjovt at prøve forskellige smage, som nogle kondomer er udstyret med. En anden fordel er, at kondomer er nemme at få fat i, da man blot skal ned i super brugsen for at få fingrene i dem. Samtidig kan man i princippet have sex med flere, da man beskytter sig mod sygdomme og graviditet.