Gå på opdagelse i de mange seværdigheder i Århus

Uanset om du kommer fra Sjælland, Fyn eller Jylland, vil du med sikkerhed finde mange af seværdighederne i Århus og Østjylland spændende. Når vi skal på ferie, har vi næsten en eller anden udenlandsk destination i tankerne. Mange glemmer dog ofte, at der er mange spændende steder her i vores eget land. Oplev f.eks. Århus’ bedste side fra vandet.

long-standing_army_rivalry_a_source_of_teambuilding_unity_111122-a-kh311-036

Den perfekte kombination af sejlads og en madoplevelse

Hvis du leder efter en unik oplevelse i Århus, som gerne må indeholde elementer af vand, kan du overveje at tage en guidet tur med en båd, hvor der ombord bliver serveret lækker mad. Kombinationen af havluft og den kulinariske oplevelse er helt perfekt. Du kan nye det smukke syn af Århus, mens nu nyder nogle af havets delikatesser. Hvis du elsker at sejle, er dette en oplagt oplevelse.

Den guidede tur vil starte med at sejle ud fra havnen i Århus. Herefter vil man kunne opleve og nye den smukke kyststrækning langs byen. Man får mulighed for at se en masse spændende seværdigheder fra båden, som giver et helt andet perspektiv. Undervejs kan man vælge at spise en medbragt madpakke, eller man kan nyde godt af muligheden for at spise på en nærliggende restaurant.

Se Århus fra vandsiden

Hvis du er til en mere action-præget oplevelse, kan du overveje at opleve byen i en kajak eller i en kano. Uanset om man har prøvet at sejle kano eller kajak før, eller om man er nybegynder, kan alle få noget ud af oplevelsen. Man får mulighed for at sætte sit eget tempo og opleve byen fra en spændende vinkel. Du får muligheden får at opleve en af Danmarks smukkeste og mest spændende kyststrækninger fra kano eller kajak.

Hvis du er trænet, kan du vælge at begive dig ud på egen hånd. Du får dermed mulighed for selv at bestemme tempo og hvor tæt på du vil. Hvis du hellere vil have en guidet tur, er dette også en mulighed. Hvis du er nybegynder, kan du starte med at få lidt basal indføring i at sejle kajak eller kano. Efter den basale træning er du klar til at begive dig ud på vandet og nyde naturen. Medbring eventuelt din egen picnickurv, så du efter sejladsen kan nyde en bid mad i den smukke natur. Besøg http://www.mai-event.com/oplevelser/events-dagsture/ for mere information om seværdigheder i Århus og Østjylland.