Køb cannabis olie lovligt i Danmark

Der er rigtig mange som både har læst og hørt, at cannabis olie er meget ulovligt i Danmark. Dette er dog ikke tilfældet. Der er noget olie som man gerne må både forhandle og købe i Danmark, og hvis man er interesseret i at prøve det, er der slet ikke nogen grundt til at skulle bevæge sig ud på ”det sorte marked” hvor man ikke altid ved hvad det er man får og hvad det er man betaler for.  Der er som sagt nogle former for olie, som man gerne må købe lovligt i Danmark, og man kan finde cannabis olie i Danmark på forskellige hjemmesider, hvorfra man kan bestille det hjem, og modtage det indenfor for få hverdage.

Når man køber Cannabis olie i Danmark er det med det aktive stof CBD, dette er det stof som man finder i hamp planten, og når man køber det som olie, har man på en laboratorium udvundet dette aktive stof, og lavet en olie ud af det. I hamp er der også et aktivt stof som hedder THC, hvilket er det stof som giver den fysiske bivirkning og giver en følelse af at man bliver ”høj”. Dette stof er ikke lovligt i Danmark, så hvis man køber cannabis olie i Danmark, skal man være opmærksom på at det ikke har nogen euforiserende virkning, og at det derfor på ingen måder kan sammenlignes med at ryge eller indtage hash på andre måder.

Hvor køber man cannabis olie i Danmark?

Det er stadig svært at gå i en fysisk butik og købe denne specielle olie. Hvis man finder en butik som forhandler det, så er det ofte meget dyrt, i forhold til hvad man kan få det for hvis man køber det online. Der er flere hjemmesider so forhandler denne olie, men det er vigtigt at man sørger for at bestille den olie som er lovlig, da man ellers kan blive dømt for at bestille ulovlige stoffer hjem. Den lovlige olie er lige så god som den ulovlige, den har en lige så god virkning, men man kan ikke blive høj på det.

 

Hvis man køber disse olier over en hjemmeside, kan man nogle gange få gratis fragt, hvis man køber for over et vidst beløb. Olien kan ikke som sådan blive for gammel, og derfor skal man ikke være bange for at bestille flere flasker hjem ad gangen. Man kan få olien med alle mulige former for dufte og smag, og det kan være en god ide at købe til forskelligt, hvis det er noget man har tænkt sig at bruge hver dag. Det er dog vigtigt at bruge olien med omtanke, da det skal betragtes som medicin.