Problemer med tør hud eller psoriasis brug da Repairfra Raz Spa

I overensstemmelse med vores fokus på økologi og ’Fair Trade’ har vi gode erfaringer med kundernes begejstring for denne ’repair creme’ fra Raz Spa. Derfor er det heller ikke nogen større overraskelse, at produktet vandt en del fornemme priser. I danske sammenhænge fandt kyndige eksperter, at ’repair cremen’ er den bedste læbepomade, den bedste til pleje af sprukne fingre og neglebånd, den bedste til pleje af din babys røde numse og den bedste brystvortesalve. Og ikke at forglemme, har ’Psoriasis Danmark’ fremhævet ’repair cremen’ som god til ekstrem tør hud. Dette produkt er ’en sællert’, når det kommer til sår, rifter, forkølelsessår, lægning af natmaske og meget, meget andet.

kingbo-repair-creme

Repair creme er paraben-fri. Parabener er under mistanke for at kunne fremkalde hormonforstyrrelser. ’Repair cremen’ er desuden fri for konserveringsmidler, parfume, emulgatorer, aminer og silikone. Repair cremen er et af de meget få naturprodukter, der ertil følsom hud. Når du anvender planter i forbindelse med vedligeholdelse af huden,får du envare, der fungerer naturligt i din hudsgendannelsesproces. Repair cremengemmerpå det virksomme stof Lanolin, der er et naturligt fedtstof. Det stammer fra fåreuld, og det er en fed og nærende salve, der virker opblødende, bevarende og antistatisk. Stoffet trænger igennem hudens ydre lag ind til underhuden. Detfungerer som en fugtighedsreserve, der holder på hudens fugtighed. ’Repair cremen’ indeholder bivoks, der lægger sig som enfin ikke-fedtende hinde på huden; bivoksen beskytter huden mod udtørring og den forebygger rynkedannelse.

Repair cremen’ indeholder desuden Økologisk Sheasmør med bl.a. kanel, der beskytter mod solstråler. Endvidere indeholder cremen E-vitamin, karotin og allantoin. Særligt smørret heler og beskytter påen blødgørende måde, der mindsker udtørring af huden. Sheasmørret kompletterer lanolinen og bivoksen, og den lindrer hudproblemer allerede forebygget eller modvirket af lanolin og bivoks. Repair cremen rummer ogsåpå bergamot, der er nyttig mod sår, irritationer, akne, eksem og lignende. Bergamot er en citrusfrugt. Skrællerne af denne presses til en æterisk olie, der er gul eller grøn af farve. Bergamot giver ’repair cremen’ en citrusagtig duft.

Sheasmørret er et Fair Trade produkt fra kooperativer etableret af kvinder i Burkina Faso. Fair Trade indebærer at bønder og landarbejdere betales en ordentligt løn for sit arbejde, og de anvendte dyrkningsmetoder er ofte økologiske. Sheasmørret fra Burkina Faso sikrer kvinderne en fair betaling tre gange større end landsgennemsnittet. Derfor kaldes smørret også for ’wanawake dhahabu’, hvilket betyder kvindernes guld.