Unika keramik er det nye sort

Mange forbinder keramik – faktisk generelt brugskunst med noget som hyppigt blev brugt i gamle dage. Det er også tildeles korrekt, forskellen er bare, at det faktisk også bliver benyttet flittigt i moderne indretning – både indendørs og udendørs.
Deler man ordet ”unika keramik” giver ordet ganske god mening, nemlig noget unikt, særligt, eller særpræget, og så keramik. Det er korrekt, enestående keramik. Det som gør unika keramik helt unikt er, at der blot er lavet en version af netop den slags. – Det er nemlig håndlavet! – og så giver det jo god mening, at det ikke er muligt at lave to helt nøjagtig ens stykker håndlavet håndværk.
Dermed kan du præge din smarte indretning med noget helt unikt og personligt, ved at erhverve dig et stykke unik stykke keramik. Brugskunst har tilbyder oftest en helt speciel twist på indretningen – og i en tid hvor det er lidt trendy at være unik, så ses dette næsten i enhver type indretning – det tilpasser sig nemlig.

Fra ler til reol

Vi skal rigtig mange år tilbage før opdagelsen for brænding af ler opstod – faktisk mange årtusinder. Den ældste fremstilling af keramik kommer fra Jomonkulturen i Japan, vurderet værende fra 10.500 f.Kr.
Det tænker man ikke synderlig meget over længere – det sker hyppigt nu til dags, at ler omdannes til keramik, som senere finder sin plads i indretning i alverdens husstande.
Det er lidt sjovt at tænke over, at noget som engang var helt nyt og innovativt nu er en hel almindelig del af vores indretning.

Unika keramik findes i alverdens former og farver

Engang var keramik ”blot” vaser og krukker, men nu er sortimentet blevet yderst bredt. Mange idéer er forvandlet til realitet, og unika keramikken fås nu i alverdens former og farver, og i alverdens former, farver, mønstre og typer.
Herunder ses de mest hyppige former for keramik, som nu til dags bliver brugt i især danskernes indretning.
• Vaser
• Tallerkner og andet service i stentøj
• Både indendørs og udendørs artikler
Vasen er den mest typiske form for unika keramik, i senere tid er dog især tallerkner og andet service blevet udformet i form af håndlavet ler.
Ler, udformet til keramik hører ikke blot til på reoler og kommoder, keramikken ses nemlig også som en væsentlig del af den udendørs indretning. Fra små vaser til flotte og få roser, til vaser som kan indeholde flotte træer og planter. Og hvem kan overse de flotte lyseholdere lavet af keramik med levende lys i.

Forhandles både i onlineshop og i fysiske butikker

Engang var det muligt at bytte en ko eller gris for alverdens andre produkter på diverse små markeder, men nu er det markant nemmere at erhverve sig helt unikt keramik.
Først og fremmest er det nemt og bekvemt at springe lystigt ned i den lokale isenkræmmer og finde den helt ideelle keramikvase. Sådan har det været i mange år, men nu er det blevet endnu nemmere. Flere og flere online shops er nu begyndt at udvide sit sortiment med den flotteste brugskunst, især keramikken er blevet udbredt.
Leveringen behøver heller ikke at tage særlig lang tid, de fleste virksomheder tilbyder fås dag levering for et mindre beløb. Så hvorfor ikke bruge nogle timer ekstra på indretningen hjemmefra og spare turen ned i den lokale forhandler. Det kan du ved at shoppe online – og her er udvalget oftest bredere, og billigere!

Brugskunst som gave til ansatte


vem siger, at man kun kan erhverve brugskunst til sig selv? Mange kender følelsen af at modtage en gave, og især de helt personlige og unikke giver en dejlig følelse.
Mange præger sin egen indretning med moderne, og romantiske artikler, og ved indførslen af disse produkter i indretningen viser man sin helt egen personlighed til gæsterne. Det skal nemlig være hyggeligt at træde indenfor husets fire rammer.
Så hvorfor ikke finde det helt ideelle indretningsprodukt til dine nærmeste? Både venner, familie, måske sågar til ansatte? Hvorfor nøjes med kedelige og almindelige gaver til de ansatte? Med brugskunst som firmagave – både jul eller andre højtider – så viser du at du holder af dine ansatte.
Så glæd dine medarbejdere, og skab en dejlig arbejdsplads med en høj motivation. Det gavner enhver.