Tatovering i København er for alle

I dag kan man næsten blive tatoveret i alle landets byer og også her, hvor jeg bor. Mange synes også at det var lidt tosset, at rejse hele den lange vej, men når jeg ser på det færdige resultat, så er jeg bare helt sikker på at det var den helt rigtige beslutning for mig. Jeg var ikke helt tryg ved den lokale tatovør. Havde faktisk været på besøg og lure lidt, men stilen tiltalte mig ikke rigtigt og valgte derfor at aflyse den tid jeg havde booket.

Der har altid været tatovører i København og det er også her at landets allerbedste tatovører arbejder. På nettet havde jeg set masser af billeder og kunne godt fornemme, at her var der styr på tingene. Jeg var helt tryg fra det øjeblik jeg bestilte tid og til jeg stod på gaden og var færdig.

Før i tiden var tatoveringer mest for sømænd. I dag har alle mindst en tatovering og min har været overvejet meget længe og grundigt, før jeg tog den endelig beslutning om motivet, placeringen og hvem der skulle lave den.

Få din nye tatovering i København

Selvom jeg bor langt væk fra hovedstaden, valgte jeg alligevel at få min nye tatovering i København. Det blev en helt igennem rar oplevelse og var ikke nær så ubehageligt, som jeg havde frygtet. Jeg kan varmt anbefale at tage turen og gøre det til en oplevelse. Det kostede lidt ekstra i rejseudgifter, men det var det hele værd og noget jeg vil huske resten af mit liv.

På et tidspunkt skal jeg nok have lidt mere blæk og det bliver helt sikkert også det samme sted, fordi alle var så venlige og alt foregik på en professionel måde, – men lige nu er jeg bare super glad og tilfreds med den jeg har fået.